Amsterdam, 10/06/2012.

Beste bezoeker,

Graag wil ik de moeite nemen om u persoonlijk te verwelkomen op mijn virtuele ‘atelier’. En net zoals ieder andere bezoeker aan mijn echte atelier hoop ik dat u het zich gemakkelijk maakt. En ja hoor, kijkt u gerust wat rond.

Het lijkt misschien een beetje rommelig, met al die stapels stoffen en materialen. Op een van de paspoppen staat een theaterkostuum waar nog de laatste hand aan wordt gelegd. Een herenhoed staat op een van de hoedenmallen te drogen en op de breimachine hangt een half afgebreide trui.

Ik weet niet hoe u hier terecht bent gekomen; of u nu op zoek bent naar een kostuum voor uzelf, of voor het hele operagezelschap. Of u kijkt misschien alleen maar even rond.

Hoe dan ook, Ik heet u met gepaste trots welkom op deze site die het laatste resultaat is een voor mij van meer dan een decennialang proces van creatieve inspanning, onderzoek en een constante ‘drive’ om niet alleen het beste te kunnen produceren maar ook het beste uit mezelf te kunnen halen.

Vriendelijke groet!


Stefan Alexander Leenaars.

WELKOM     l     NIEUWS     l     BIO     l     KOSTUUMS     l     PROCES     l     FAQ     l     PRIJSLIJST     l     PORTFOLIO     l     CV     l    CONTACT

Copyright Stefan Alexander 2012, Alle rechten voorbehouden.