WELKOM     l     NIEUWS     l     BIO     l     KOSTUUMS     l     PROCES     l     FAQ     l     PRIJSLIJST     l     PORTFOLIO     l     CV     l    CONTACT

Copyright Stefan Alexander 2012, Alle rechten voorbehouden.

Stefan Alexander Leenaars

Terugkijkend kan ik zeggen dat ik een jaar of acht was toen het vaststond dat ik iets met kleding ging doen. Op die leeftijd had ik namelijk mijn eerste introductie met een naaimachine, al was hij wel wat ongebruikelijk.

Het gebeurde totaal onverwacht, toen ik struikelde en lelijk met mijn knie op de naaimachine van mijn moeder terecht kwam.

Dus u snapt natuurlijk dat ik geen keus had om in een dergelijk beroep terecht te komen. Maar mode heeft mij nooit erg getrokken, vooral omdat ik altijd meer geïnteresseerd in het theater was. Tijdens mijn tijd op de kunstacademie speelde ik dan ook in een voorstelling van “The Rocky Horror Picture Show” waarvoor ik ook de kostuums maakte. Nadat ik een aantal jaar praktijkervaring in binnen- en buitenland heb opgedaan, heb ik er nu voor gekozen om mij vanuit Nederland exclusief op het ontwerp en realisatie van hoogwaardige kostuums te gaan richten.


Mocht u dat willen, dan kunt u hier contact met mij opnemen.


Stefan Alexander Leenaars.

De resulterende wond moest (heel toepasselijk) met meerder steken gehecht worden. Diezelfde steken staan vijfentwintig jaar later nog steeds in mijn huid gekerfd als een dagelijkse herinnering aan het lot wat op dat moment bezegeld schijnt te zijn.